CONVERSIE & SALES

Eyemix heeft, naast automated trading platforms, de beschikking over tailormade tools om conversie gerichte campagnes te implementeren.

Door de koppeling van social media gedrag en andere media zijn we in staat om tegen minimale kosten een maximaal effect te realiseren. Anytime, anywhere, any place.

COMMUNITY MANAGEMENT

Social media maakt een steeds groter deel uit van de online tijdsbesteding. Consumenten delen ervaringen, positief èn negatief, op sites als Facebook en Twitter. Daardoor is het monitoren en sturen van reputatie onmisbaar voor elke organisatie. Wij adviseren op strategisch niveau, beheren de vormgeving en rapporteren wie wat zegt en doet.

SOCIAL MEDIA

Bereik je doelgroep met de inzet van social media platformen zoals Twitter en Facebook. Social Media is uitermate geschikt om de dialoog met jouw doelgroep aan te gaan. Wij verzorgen campagnes binnen deze platformen en ook email databases kunnen hieraan gekoppeld worden.

MEDIA INKOOP

Real-time Bidding maakt het voor een adverteerder mogelijk om realtime te bepalen op welke individuele impressie een banner wordt getoond en welk bedrag daarvoor geboden wordt. Dit wordt mogelijk gemaakt door het maken van een koppeling tussen dataverzamelingen, publishers en handelsplatformen (exchanges) met adverteerders.

DETACHERING

Op zoek naar tijdelijke ondersteuning? Eyemix heeft een speciaal team gericht op detachering. Voor elke uitdaging hebben wij een oplossing.  Eyemix heeft een team aan professionals verzameld welk op elk moment inzetbaar zijn.

Van projectmanagement tot en met marketing/communicatie vraagstukken. Eyemix heeft voor alle vragen een oplossing.

WEB DESIGN

Websites zijn het middelpunt van campagnes en vormen een belangrijk onderdeel in de communicatie met en tussen consumenten. Een goed concept vereist een professionele creatieve executie. Eyemix heeft dedicated partners om zich heen verzameld die, elk op hun gebied, experts zijn in visualisatie van RTV campagnes, print campagnes, OOH, bannerconcepten, websites, landingspagina’s, email, Facebookpages, Google+ en alles weten over de techniek achter de creatie.